Op welke Fongers fietst u straks weg?

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn natuurlijk de belangrijkste vereisten aan
een fiets, maar wat voor type fiets zoekt u? Wat maakt het úw Fongers?

Fongers E-Folding Advanced

De Fongers E-Folding Advanced is de meest luxe en degelijke Fongers vouwfiets in het assortiment. De fiets is

Fongers E-Folding Advanced

De Fongers E-Folding Advanced is de meest luxe en degelijke Fongers vouwfiets in het assortiment. De fiets is

Fongers E-Folt 2.0

De Fongers E-Folt 2.0 is het een van de nieuwste modellen vouwfietsen van Fongers. De fiets is ideaal

Fongers E-Folding S7 2.0

De Fongers E-Folding S7 2.0 is één van de meest luxe afgemonteerde elektrische vouwfietsen in ons assortiment. De

Fongers E-Folding S7 2.0

De Fongers E-Folding S7 2.0 is één van de meest luxe afgemonteerde elektrische vouwfietsen in ons assortiment. De

Fongers E-Folding N3

De Fongers E-Folding N3 is een hoogwaardige elektrische opvouwbare fiets met krachtige motor in het voorwiel. Deze elektrische

Fongers E-Folding N3

De Fongers E-Folding N3 288 Wh is een hoogwaardige elektrische opvouwbare fiets met krachtige motor in het voorwiel. Deze elektrische

Vouwfietsen kopen

Ontdek onze uitgebreide collectie elektrische vouwfietsen, die elk staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons vind je een scala aan mogelijkheden om uw mobiliteit te vergroten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vouwfiets, informatie over Fongers vouwfietsen, of overweegt de overstap te maken naar een elektrische vouwfiets, bij Fongers ben je aan het juiste adres. Ontdek ons uitgebreide aanbod hieronder en plaats eenvoudig je bestelling online.

Elektrische vouwfietsen: slim reizen begint hier!

Reis je regelmatig met het openbaar vervoer? Ben je vaak onderweg op jouw fiets? Heb je beperkte ruimte in huis voor een standaard fiets? Voor deze uitdagingen biedt de elektrische vouwfiets een perfecte oplossing. Ze zijn ook ideaal voor reizen met het openbaar vervoer, waar compactheid een groot voordeel is. Bij Fongers vind je een uitgebreid assortiment vouwfietsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Of je nu een dames- of herenmodel zoekt, wij hebben altijd een ruime keuze aan vouwfietsen in diverse frame maten en kleuren. Ze zijn voorzien van hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen, zodat je niet alleen slim reist, maar ook in stijl. Ontdek het gemak van Fongers elektrische vouwfietsen en maak jouw mobiliteit eenvoudiger dan ooit!

Wat zijn elektrische vouwfietsen?

Elektrische vouwfietsen zijn handige fietsen die je makkelijk klein kunt maken door ze op te vouwen. Dit heeft veel handige voordelen. Als de vouwfiets opgevouwen is, mag je hem meenemen in het openbaar vervoer. 

Ook past de vouwfiets makkelijk in de auto, caravan of camper. Als je op vakantie gaat, is het extra fijn om een elektrische vouwfiets te kunnen gebruiken. Dit gemak wordt mogelijk gemaakt door de elektrische aandrijving, waardoor fietsen overal eenvoudiger wordt, vooral voor diegenen die graag wat extra ondersteuning hebben tijdens hun fietstochten! Naast onze praktische en kwalitatieve vouwfietsen bieden wij ook verschillende soorten stadsfietsen, transportfietsen en comfortfietsen aan. 

Kenmerken Fongers elektrische vouwfiets:

Ontdek waarom elektrische vouwfietsen de ideale keuze zijn voor slimme mobiliteit. Met opvouwbare en compacte ontwerpen zijn deze fietsen perfect voor gebruik in het openbaar vervoer, op vakantie of in kleine opslagruimtes.

  • Compact en opvouwbaar: Elektrische vouwfietsen zijn ontworpen met het oog op gemak, waardoor ze handig zijn voor reizen in het openbaar vervoer of opbergen in beperkte ruimtes.
  • Gratis vervoer in het OV: wanneer de vouwfiets is opgevouwen, mag deze gratis worden meegenomen in het openbaar vervoer.
  • Geschikt voor auto, caravan, en camper: dankzij het opvouwbare ontwerp passen vouwfietsen gemakkelijk in de auto, caravan of camper, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor roadtrips en vakanties.
  • Stijlvol en comfortabel: Naast functionaliteit zijn Fongers elektrische vouwfietsen ook stijlvol en comfortabel. 
  • Ondersteuning bij Fietsplezier: Met de elektrische vouwfiets ervaar je niet alleen gemak, maar ook ondersteuning bij het genieten van jouw fietstochten.