Op welke Fongers fietst u straks weg?

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn natuurlijk de belangrijkste vereisten aan
een fiets, maar wat voor type fiets zoekt u? Wat maakt het úw Fongers?

Boek Fongers, het illustere rijwielmerk

Fongers maakte van 1885 tot 1970 klasserijwielen. Het boek beschrijft het bedrijf, de familie Fongers, de affiches, de klandizie van

Accu Fongers Nuevo 17,5 Ah

De Accu Fongers Nuevo 17,5 Ah is ideaal wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert zoals voorheen. Het

Accu Fongers Nuevo 15 Ah

De Accu Fongers Nuevo 15 Ah is ideaal wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert zoals voorheen. Het

Accu Fongers E-folding 13,4 Ah

De Accu Fongers E-folding 13,4 Ah is ideaal wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert zoals voorheen. Het

Accu Fongers 16,5 Ah

Nieuw in ons assortiment! De Fongers accu 16,5 AH 600 WH. Wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert

Accu Fongers E-folding 10 Ah

De Accu Fongers E-folding 10,4 Ah is ideaal wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert zoals voorheen. Het

Lader Fongers/Stokvis

De lader Fongers/Stokvis is nu ook los verkrijgbaar! De lader Fongers/Stokvis bevat een DC-plug. Deze lader is geschikt voor alle

Accu Fongers 10 Ah

Nieuw in ons assortiment! De Fongers accu 10 AH 360 WH. Wanneer u merkt dat uw fietsaccu niet meer presteert

Fiets accessoires

Ontdek de wereld van accessoires en geef jouw fietservaring een upgrade! Bij Fongers hebben we een uitgebreid assortiment accessoires die speciaal zijn ontworpen om jouw rijervaring te optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar de perfecte Fongers lader om altijd en overal klaar te zijn voor een rit, een krachtige accu voor extra uithoudingsvermogen, of het boek Fongers om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van ons merk. Fiets in stijl, ontdek onze accessoires en maak jouw Fongers-fiets compleet!

Accessoires: ontdek de voordelen

Onze Fongers accessoires zijn ontworpen om jouw fietservaring te optimaliseren. Met een focus op essentiële elementen zoals de lader, accu, en het boek Fongers, bieden wij alles wat je nodig hebt om jouw Fongers-fiets te personaliseren naar jouw wensen en behoeften. 

Of je nu op zoek bent naar extra energie met onze accu’s, het gemak van onze laders, of meer inzicht in de geschiedenis met het boek Fongers, wij staan garant voor kwaliteit en functionaliteit. Ontdek de voordelen van accessoires en maak jouw fietservaring compleet met onze betrouwbare en handige toevoegingen. 

Fongers Accu’s voor langdurig fietsplezier

Laat je Fongers-fiets niet alleen langer rijden, maar zorg er ook voor dat hij altijd goede energie heeft. 

Of je nu geniet van lange fietstochten of dagelijks gebruik maakt van de fiets, onze Fongers accu’s zijn ontworpen voor langdurig fietsplezier. Met deze accu’s kun jij zorgeloos genieten van elke kilometer, wetende dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties die onze accu’s speciaal voor jouw Fongers-fiets bieden. Kies voor eindeloos fietsplezier en ontdek de vrijheid van onbeperkt fietsen met de accu’s.

Boek Fongers: ontdek de geschiedenis

Ontdek de geschiedenis van Fongers met ons eigen boek, een bron voor alle fietsliefhebbers. Hierin lees je meer over het verleden van Fongers en ontdek je waarom deze fietsen zo speciaal zijn. 

Beginnend bij de allereerste oprichting en voortgaand tot aan de revolutionaire innovaties die de fietsindustrie hebben gevormd, leidt het Fongers boek je op een intrigerende ontdekkingsreis door de tijd. 

Dit boek bevat naast de tekst een schat aan foto’s van fietsen, families en fabrieken. Het laat de rijke geschiedenis van het rijwielmerk Fongers voor het eerst in samenhang zien. Verken het assortiment en breng jouw Fongers-fiets naar een hoger niveau met onze exclusieve accessoires die perfect aansluiten bij jouw stijl en behoeften.