Op welke Fongers fietst u straks weg?

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn natuurlijk de belangrijkste vereisten aan
een fiets, maar wat voor type fiets zoekt u? Wat maakt het úw Fongers?

Fongers E-Transporter N7

Bent u op zoek naar een krachtige heren transportfiets van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs?

Fongers E-Transporter N3

Bent u op zoek naar een krachtige heren transportfiets van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan is de Fongers

Fongers E-Transporter N3

Bent u op zoek naar een krachtige transportfiets van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan is de Fongers E-Transporter

Fongers E-Transporter N3

Bent u op zoek naar een krachtige transportfiets van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan is de Fongers E-Transporter

Fongers E-Transporter N7

De Fongers E-Transporter N7 is een luxe elektrische transportfiets met een stijlvolle look. Ideaal voor dagelijks gebruik of

Fongers E-Transporter N7

De Fongers E-Transporter N7 is een luxe elektrische transportfiets met een stijlvolle look. Ideaal voor dagelijks gebruik of

Elektrische transportfiets

Ben je op zoek naar een hoogwaardige transportfiets voor een goede prijs? De Elektrische transportfiets combineert modern design met elektrische ondersteuning voor een moeiteloze fietservaring. Of je nu kiest voor de E-Transporter N3 of E-Transporter N7, onze transportfietsen bieden het ideale samenspel van kwaliteit en functionaliteit. Bekijk ons volledige assortiment en bestel eenvoudig online. Jouw nieuwe Fongers transportfiets wordt volledig rijklaar geleverd. Ervaar het gemak en de kwaliteit van E-Transporter en traditionele transportfietsen!

Waarom een elektrische transportfiets?

Onze transportfietsen zijn gemaakt om heel lang mee te gaan. Wat onze elektrische transportfiets bijzonder maakt, is dat ze altijd betrouwbaar zijn. Elke dag bieden ze dezelfde handige mobiliteit voor jouw dagelijkse fietstochtjes. De elektrische transportfiets wordt gekenmerkt door hun robuuste uitstraling en functionele eigenschappen. Voorzien van bredere banden en framebuizen, zijn ze uiterst stabiel en robuust. Bijna altijd uitgerust met zowel een voordrager als een bagagedrager, bieden onze transportfietsen jou de mogelijkheid om zowel voor als achterop spullen te vervoeren. Naast het stoere uiterlijk biedt een transportfiets dan ook andere voordelen. De moderne elektrische modellen, zoals de E-Transporter N3 360 Wh, maken jouw fietservaring nog handiger. Met deze fiets geniet je van gemakkelijke ritten dankzij slimme elektrische ondersteuning, ideaal voor langere afstanden en extra comfort.

E-transporter: ontdek de diversiteit aan modellen

Bij Fongers hebben we verschillende modellen transportfietsen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige elektrische transportfiets of een herenmodel, we hebben diverse elektrische transportfietsen om uit te kiezen. 

De E-Transporter N3 is een elektrische transportfiets met een stijlvolle uitstraling, perfect voor dagelijks vervoer of woon-werk verkeer. Monteer eenvoudig een mand of krat op de voordrager voor handig transport van boodschappen of tijdens ontspannen fietstochten. Voor heren die op zoek zijn naar kracht en stijl bieden ook de E-Transporter N3 of N7 een optie. 

Bij Fongers moedigen we je aan om de diverse modellen te verkennen en het model te kiezen dat het beste past bij jouw fiets behoeften. Ontdek de mogelijkheden en geniet van mobiliteit op jouw eigen manier. Naast verschillende modellen transportfietsen bieden wij ook nog stadsfietsen, vouwfietsen en comfortfietsen aan. 

Weetjes over de elektrische transportfiets

  • De elektrische transportfietsen hebben een stijlvol design dat zowel modern als tijdloos is. Hiermee rijd je niet alleen functioneel, maar ook in stijl rond.
  • Dankzij de robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de Fongers transportfiets betrouwbaar en bestand tegen dagelijks gebruik.
  • De transportfiets is voorzien van zowel een voordrager als een bagagedrager. Hierdoor kun je eenvoudig extra spullen meenemen, of het nu gaat om boodschappen of persoonlijke items.
  • De elektrische modellen, zoals de E-Transporter N7, bieden slimme elektrische ondersteuning, waardoor je moeiteloos en comfortabel lange afstanden kunt afleggen.