SUPREME DISC

Adviesprijs €2350,-

Tijdelijk v.a. €1499,-
Bekijk deze fiets
Actieradius tot 130 km of 150 km
Voorwielmotor
Shimano Nexus 7 naafversnelling

Specificaties

Motorplaatsing
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Voorwiel
5
14,5 Ah of 16,5 Ah
Tot 130 km of tot 150 km
Hydraulische schijfremmen

Versnellingen
Framehoogte
Frametypen
Kleur
Kettingkast

7 | Shimano Nexus
50 cm
Dames
Matt Copper
Gesloten

HET MODEL

Supreme Disc

De Fongers E-bike Supreme Disc is een zeer luxe elektrische fiets. Het Nederlandse merk Fongers staat voor gedegen kwaliteit met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De hoogwaardige afwerking en de geveerde voorvork en -zadelpen zorgen voor veel comfort. De ondersteuning bij deze elektrische fiets komt vanuit het voorwiel, u heeft de keuze uit 5 ondersteuningsstanden. Op die manier wordt gegarandeerd dat u altijd de juiste mate van ondersteuning kan selecteren. De Fongers E-bike Supreme Disc 522 Wh heeft een krachtige 14.5 Ah/36 V accu (522W) heeft meer dan voldoende capaciteit voor langere fietstochten, tot wel 130 km. De Fongers E-bike Supreme Disc 600 Wh heeft meer dan voldoende capaciteit voor langere fietstochten, tot wel 150 km!

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
Prijswinnaar

Beste koop AD fietstest

De Fongers Supreme Disc is verkozen tot beste koop in de prijscategorie tot €1500,- in de AD fietstest 2021! En daar zijn we erg trots op. We doen er natuurlijk alles aan om een fiets te maken van ongekende kwaliteit en een beloning als deze doet ons dan natuurlijk ook goed!

Tot 130 km actieradius

Krachtige motor

De ondersteuning komt bij de Fongers E-bike Supreme Lady vanuit het voorwiel en heeft 5 standen. Met de 250 watt borstelloze MXUS motor en afneembare 36V/14,5 Ah accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen.