SUPERIOR

Adviesprijs €3249,-

Tijdelijk v.a. €2299,-
Bekijk deze fiets
Actieradius tot 150 km
Bafang M420 middenmotor
Shimano Nexus 8 naafversnelling

Specificaties

Motorplaatsing
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Trapas | Bafang M420
5
14,5 Ah – 16 Ah
Tot 130 km – tot 150 km
Hydraulische schijfremmen

Versnellingen
Framehoogte
Frametypen
Kleur
Kettingkast

8 | Shimano Nexus
50 cm
Dames – Heren
Warm Grey
Gesloten

HET MODEL

Fongers Superior

De Fongers Superior is het paradepaardje van dit oer-Hollandse fietsmerk. Een zeer luxe elektrische fiets met een krachtige Bafang M420 Middenmotor met liefst 80 Nm koppel, één van de krachtigste motoren op de markt. Het Nederlandse merk Fongers staat voor gedegen kwaliteit met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De uitstekende vering, krachtige middenmotor en het Shimano Nexus schakelsysteem zorgen voor de ultieme fietservaring.

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
De motor

Krachtige Bafang M400 middenmotor

Met de Bafang M420 middenmotor en afneembare 36 V/14,5 Ah accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken. De M420 middenmotor van Bafang levert liefst 80 Nm koppel, hiermee kan u op elk terrein perfect uit de voeten. Doordat een middenmotor ondersteuning biedt op de trapas is een natuurlijke fietservaring gegarandeerd. Dit is immers ook de plaats waar u zelf kracht zet.
De grote inhoud van de accu (522 Wh of 600 Wh) zorgt ervoor dat u op één acculading tot wel 130 km of  150 km kunt fietsen onder ideale omstandigheden. De fiets heeft een uitgebreid LCD-display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen.

Kwaliteit en comfort

Perfect geveerd en topmerk onderdelen

Met het Shimano Nexus schakelsysteem met 7 naafversnellingen kunt u op elke snelheid het gewenste verzet selecteren. Dit in combinatie met de vijf standen van ondersteuning zorgt ervoor dat u ten alle tijden de optimale combinatie van ondersteuningsstand en versnelling tot uw beschikking heeft. De Fongers Superior is voorzien van hydraulische schijfremmen voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar.