LUGANO

Adviesprijs €2999,-

Tijdelijk v.a. €2399,-
Bekijk deze fiets
Actieradius van 150 km
Middenmotor
Shimano Nexus 8 naafversnelling

Specificaties

Motorplaatsing
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Trapas
5
15 Ah
Tot 150 km
Hydraulische schijfremmen

Versnellingen
Framehoogte
Frametype
Kleuren
Kettingkast

8 | Shimano Nexus
50 cm
Dames
Zwart
Gesloten

HET MODEL

Lugano

De Fongers Lugano N8 540 Wh is het allernieuwste model van dit oer-Hollandse fietsmerk. Een zeer luxe elektrische fiets met een krachtige Bafang M300 middenmotor met maar liefst 80 Nm koppel. De nieuwste en krachtigste middenmotor van Bafang waar gebruik wordt gemaakt van een rotatiesensor! Het Nederlandse merk Fongers staat voor gedegen kwaliteit met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
Langere fietstochten

Tot 150 km actieradius

Met de Bafang M300 middenmotor en afneembare 36 V/15 Ah accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken. Doordat een middenmotor ondersteuning biedt op de trapas is een natuurlijke fietservaring gegarandeerd. Dit is immers ook de plaats waar u zelf kracht zet. De grote inhoud van de accu (540 Wh) zorgt ervoor dat u op één acculading tot wel 150 kilometer kunt fietsen onder ideale omstandigheden. De fiets heeft een uitgebreid LCD-display in het midden van het stuur, waarop u alle belangrijke informatie kunt aflezen.

Focus op kwaliteit

Topmerk onderdelen

Met het Shimano Nexus schakelsysteem met 8 versnellingen kunt u op elke snelheid het gewenste verzet selecteren. Dit in combinatie met de 5 standen van ondersteuning zorgt ervoor dat u ten alle tijden de optimale combinatie van ondersteuningsstand en versnelling tot uw beschikking heeft. De Lugano N8 540 Wh is voorzien van hydraulische schijfremmen, dit zorgt voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar.