E-transporter

Adviesprijs €1899,-

Tijdelijk v.a. €1199,-
Bekijk deze fiets
Actieradius tot 150 km
Voorwielmotor
Shimano Nexus 3 of 8 versnellingen

Specificaties

Motor
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Voorwiel | Bafang
5
10 Ah – 14,5 Ah
Tot 100 km – Tot 130 km
V-brake – Rollerbrake

Versnellingen
Framehoogten
Frametype
Kleur
Kettingkast

3 of 8 | Shimano Nexus
50 cm
Dames
Blauw – Zwart
Gesloten

HET MODEL

E-transporter

De Fongers E-Transporter is een luxe elektrische fiets met een stijlvolle look. Ideaal voor dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer. Een degelijk frame en afmontage met kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn kenmerkend voor deze elektrische transportfiets. Op de voordrager is gemakkelijk een mand of een krat te monteren, handig voor dagelijkse boodschappen of voor een heerlijke fietstocht. De hoogwaardige afwerking zorgt voor veel comfort en de motor biedt een prettige ondersteuning.

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
Krachtige ondersteuning

Hoge actieradius

De ondersteuning komt bij Fongers E-Transporter vanuit het voorwiel en heeft 5 standen. De E-transporter bevat een 250 watt borstelloze motor en de N3 heeft een afneembare 36V/10 Ah accu en N8 heeft een afneembare 36V/14,5 Ah accu. De E-transporter N3 heeft een actieradius van 100 km en de E-transporter N8 heeft een actieradius van 130 km. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat kunt u kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning.

Focus op kwaliteit

Degelijke afwerking

Het onderhoudsvrije Shimano Nexus schakelsysteem met 3 of 8 naafversnellingen biedt u voldoende versnellingen om op elke snelheid het gewenste verzet te kunnen selecteren! De Fongers E-Transporter is voorzien van een v-brake remysteem met rollerbrake achter voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. De fiets is voorzien van een dubbele standaard en een stuurslot.