E-transporter

Adviesprijs €1799,-

Tijdelijk v.a. €1149,-
Bekijk deze fiets
Actieradius tot 130 km
Voorwielmotor
Shimano Nexus 3 of 8 speed

Specificaties

Motor
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Voorwiel | Bafang
5
10 of 14,5 Ah
Tot 130 km
V-brake – Rollerbrake

Versnellingen
Framehoogten
Frametype
Kleur
Kettingkast

3 of 8 | Shimano
50 cm
Dames
Blauw
Gesloten

HET MODEL

E-transporter

De Fongers E-Transporter N8 is een luxe elektrische fiets met een stijlvolle look. Ideaal voor dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer. Op de voordrager is gemakkelijk een mand of een krat te monteren, handig voor dagelijkse boodschappen of voor een heerlijke fietstocht. De hoogwaardige afwerking zorgt voor veel comfort en de motor biedt een prettige ondersteuning.

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
Krachtige ondersteuning

Tot 130 km actieradius

De ondersteuning komt bij Fongers E-Transporter N8 vanuit het voorwiel en heeft 5 standen. Met de 250 watt borstelloze motor en afneembare 36V/14,5 Ah accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat kunt u kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning.

Focus op kwaliteit

Degelijke afwerking

Het onderhoudsvrije Shimano Nexus schakelsysteem met 8 naafversnellingen biedt u voldoende versnellingen om op elke snelheid het gewenste verzet te kunnen selecteren! De Fongers E-Transporter N8 is voorzien van een v-brake remysteem met rollerbrake achter voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. De fiets is voorzien van een dubbele standaard en een stuurslot.