E-FOLDING S7

Adviesprijs €1649,-

Tijdelijk v.a. €1099,-
Bekijk deze fiets
Actieradius tot 65km
Achterwielmotor
Shimano Tourney 7 derailleurversnelling

Specificaties

Motorplaatsing
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Achterwiel
7
8 Ah – 10,4 Ah
Tot 50 km – Tot 65 km
V-brake

Versnellingen
Framehoogte
Frametype
Kleur
Kettingkast

3 | Shimano Nexus
Unisex
Unisex
Zwart – Wit
Halfopen

HET MODEL

E-folding

De Fongers E-folding S7 2.0 374 Wh is één van de meest luxe afgemonteerde elektrische vouwfietsen in ons assortiment. De fiets is ideaal voor woon-trein-werkverkeer, voor op vakantie of op de boot. Met de Fongers E-folding S7 2.0 wordt reizen met de fiets gemakkelijk!

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
De juiste versnelling

Shimano Nexus 3 speed

De ondersteuning komt bij Fongers E-Folding S7 vanuit het achterwiel en heeft 5 ondersteuningsstanden. Op deze manier heeft u altijd een fijne mate van ondersteuning tot uw beschikking. Met de 250 Watt borstelloze motor en afneembare 10,4 Ah/36 V accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken, tot wel 65 kilometer! De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarop u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning.

De ondersteuning

Krachtige voorwielmotor

Deze elektrische vouwfiets is voorzien van 20 inch banden. Het Shimano Tourney schakelsysteem met 7 versnellingen biedt u voldoende versnellingen om op elke snelheid het gewenste verzet te kunnen selecteren, ook wanneer het terrein wat meer heuvelachtig wordt. De Fongers E-Folding S7 is heel veilig en comfortabel door de lage instap en het v-brake remysteem. De afmetingen van de vouwfietsen zijn ingeklapt 85 cm x 40 cm en is 65 cm hoog.