COMFORT MOEDERFIETS

Adviesprijs €1999,-

Tijdelijk v.a. €1549,-
Bekijk deze fiets
Actieradius van 150 km
Voorwielmotor
Shimano Nexus 7 naafversnelling

Specificaties

Motorplaatsing
Ondersteuningen
Accu capaciteit
Max. actieradius
Type remmen

Voorwiel
5
14,5 Ah – 16,5 Ah
Tot 150 km
V-brake – Rollerbrake

Versnellingen
Framehoogte
Frametype
Kleur
Kettingkast

7 | Shimano Nexus
53 cm
Dames
Warm Matt Grey
Gesloten

HET MODEL

Comfort Moederfiets

De Fongers Comfort Moederfiets 522 Wh is een elektrische low-step fiets die, zoals de naam al duidelijk maakt, vooral is ontworpen om een zo comfortabel mogelijke fietservaring te bieden met een lage instap. De fiets beschikt over een krachtige motor van 250 Watt en een maximumsnelheid van 25 km/h. De batterij van 36 V heeft een bereik tot 130 kilometer en de fiets heeft maar liefst 7 versnellingen. Dit alles maakt de Fongers Comfort Moederfiets 522 Wh geschikt voor een grote diversiteit aan tochten.

Proefrit maken?

Kom gratis en vrijblijvend langs om onze modellen uitgebreid te testen

Vind een dealer

Vraag onze brochure aan

Bekijk alle modellen en uitgebreide informatie in onze gratis brochure.

Brochure aanvragen
Langere fietstochten

Tot 130 km actieradius

De ondersteuning komt bij de Fongers Comfort Moederfiets vanuit het voorwiel. Met de 250 Watt motor en afneembare 14,5 Ah of 16 Ah accu kunt u eenvoudig langere fietstochten maken tot wel 130 km op één acculading. De fiets heeft een uitgebreid LCD display, waarop u alle belangrijke informatie kunt aflezen. U kunt kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning.

Focus op kwaliteit

Topmerk onderdelen

Het Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen biedt u voldoende versnellingen om op elke snelheid het gewenste verzet te kunnen selecteren! Bovendien bevat de Comfort Moederfiets een extra breed stuur. De Fongers Comfort Moederfiets is voorzien van een v-brake remsysteem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED-verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar.